Színes

Sarkon fordultak a mormon hittérítők a leszbikus pár küszöbéről

mormon hittérítők
Fotó: Jamie.foust94, TikTok

 

Az amerikai Jamie és Melissa Foust a pride hónap során vásároltak egy lábtörlőt, de álmukban sem hitték volna, hogy milyen jó befektetés is lesz. A TikTokra tették fel azt a videót, amelyen két mormon hittérítő  jelenik meg az ajtajuknál. (Ők valószínűleg nem a Mormonboyztól jöttek.) A videón az látszik, hogy a két hittérítő lenéz, majd azon nyomban sarkon fordulnak és sietve távoznak.

Az ok pedig nem más, mint maga a lábtörlő, melyen a következő felirat áll: Gayest place in town, azaz “a legmelegebb hely a városban”. A videót több mint hétmilliószor játszották le a platformon és csaknem kilencszázezer lájkot kapott eddig.

https://www.tiktok.com/@jamie.foust94/video/7135295740280327470

 

A két nő úgy nyilatkozott, hogy “sírtak a röhögéstől“, amikor megnézték a kamerafelvételt, melyen az egyik hittérítő hangosan felolvassa a “legmelegebb” szót, a másik pedig azonnal rávágja, hogy “nem”, majd sarkon fordulnak. A lábtörlő tehát nem csak a hagyományos funkcióját tölti be, de “azzal a további előnnyel is jár, hogy a vallási fanatikusok nem kopogtatnak az ajtónkon, hogy az ő istenükről prédikáljanak nekünk.”

A kommentelők legalább annyira jól szórakoztak, mint a lábtörlő tulajdonosai. Az egyikük azt írta, “Nem az a dolguk, hogy “megmentsenek” titeket? Bebukták a “küldetést”!!” Mások arról érdeklődtek, hol kaphatnak ilyen lábtörlőt. Egy korábban mormon vallású queer és transz kommentelő azt írta, hatalmas öröm volt neki látni ezt a videót. Egy másik kommetben pedig az olvasható, hogy, “Utahban élek, kell egy ilyen [lábtörlő]!” Utah államban ugyanis a lakosságnak több mint 60%-a mormon vallású.

A mormonok, más vallásokhoz hasonlóan nem ismerik el az azonos neműek jogát a házasság intézményéhez, és némelyek attól sem riadnak vissza, hogy a saját gyermeküket megpróbálják heteróvá átnevelni.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb