Színes

Sam Smith is szerepel az És egyszer csak… második évadában

A Szex és New York univerzumába készül a Grammy-díjas Sam Smith. A Stay With Me énekese az Instagram-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy az HBO És egyszer csak… (And Just Like That…) című sorozatában debütál színészként.

Valami szentségtelen dologra készülök a forgatáson” – írta a két fénykép mellé, amelyeken a lakókocsija mellett látható. Smith rejtélyes posztjára válaszul a rajongók természetesen elözönlötték a kommentszekciót.

Smith bejelentését a sorozat néhány szereplője is üdvözölte. Cynthia Nixon (Miranda Hobbs) ezt írta: „És egyszer csak… kezd a helyzet forró lenni„. Sara Ramirez, aki nembináris karakterével, Che Diazzal robbant be a sorozatba, hozzátette: „Annyira izgatott vagyok emiatt!„.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAM SMITH (@samsmith) által megosztott bejegyzés

 

A Szex és New York rajongói 2021 decemberében kapták meg a sorozat várva várt folytatását. Az új epizódok 11 évvel a Szex és New York 2 eseményei után folytatódnak, és Carrie-t (Sarah Jessica Parker), Mirandát (Nixon) és Charlotte-ot (Kristen Davis) követik nyomon, akik az ötvenes éveikben a barátság, a szexualitás és a váratlan változások között lavíroznak.

Az új sorozat egy sor új karaktert is bemutatott, köztük Lisa Todd Wexley-t (Nicole Ari Parker), a Columbia jogi professzorát, Dr. Nya Wallace-t (Karen Pittman) és az ingatlanügynök Seema Patelt (Sarita Choudhury).

Bár a sorozat a megjelenésekor vegyes kritikákat kapott, az HBO Max 2022 márciusában megújította a második évadra. Az elmúlt hónapokban több új információ látott napvilágot a következő évadról – többek között John Corbett visszatéréséről Aiden Shaw-ként.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin