Hírek

Saját biológiai apja ölte meg egy leszbikus pár kisfiát

78 napra megadatott Rachel és Heidi McFarlandnak, hogy büszke és boldog szülei legyenek egy újszülött kisfiúnak. Öt hétre rá a kisfiú már nem élt.

Az újszülött Gabriel

Az USA Iowa államában élő házaspár annak tudatában fogadta örökbe Gabrielt, hogy biológiai szülei lemondtak jogaikról. A 16 éves édesanya, Markeya, aki egyben Rachel munkatársa is volt, azonban két és fél hónapra rá egyszer csak meggondolta magát. Azok után, hogy Rachel és Heidi végig segítettek neki a terhesség időszakában, ott voltak mellette a szülőszobában, sőt, maga Rachel vágta el a köldökzsinórt.

hirdetés

De mivel Markeya követelte vissza a gyermeket, nem volt mit tenni. Ugyanis mint kiderült, a biológiai szülők semmilyen papírt nem írtak alá arról, hogy lemondtak volna a jogaikról, az ügyvéd tévesen állította mindezt. “Rémálom volt. Szavak sincsenek rá. Olyan boldogok voltunk vele. Annyira természetes volt, hogy velünk van, mintha mi lettünk volna az édesszülei” – mesélte Rachel a WHOTV.com-nak.

Heidi és a kis Gabriel

Az igazi tragédia azonban csak nem sokkal ezután következett be. Öt héttel később a 17 éves édesapa olyan erősen rázta a gyereket, hogy az a kezei között belehalt. A bíróságnak beismerő vallomást tett, 50 év börtönbüntetésre ítélték. Rachel és Heidi pedig beperelték az adoptálást intéző ügyvédet és 3,25 millió dollár lett megítélve nekik kompenzációként.

De az őket ért veszteségért semmilyen pénz sem tud kárpótolni.

Amikor még együtt volt a család

A biológiai apa a bírósági tárgyaláson

A biológiai anya és Gabriel – miután visszakerült szüleihez

Previous post

Szivárványos mennyezetet varázsoltak Montréal melegnegyede fölé

Next post

Rasszista komment miatt rúgta ki a L'Oréal az első transz modelljét