Színes

Ryan Murphyt a szülei megpróbálták kigyógyíttatni a melegségéből

 

A rendező Ryan Murphy-nek többek között olyan sorozatok epizódjait köszönhetjük, mint a Glee, az American Horror Story, a Pose, a The Politician vagy épp a Hollywood, emellett pedig producerként is aktív. Meryl Streep, Nicole Kidman és James Corden főszereplésével most épp a The Prom című musical filmváltozatát készítette el. Az érettségi bálról szóló történetben egy saját neméhez vonzódó lány szeretné elvinni a nagy eseményre a barátnőjét.

Az 55 éves Murphy a The Hollywood Reporternek adott interjújában mesélte el, hogy az ő idejében ez fel sem merülhetett, és az ő története teljesen más:

„Elmentem a bálba, másnap pedig a szüleim elvittek egy pszichiáterhez, hogy kigyógyíttassanak a melegségből.”

 

Murphy szerencsésnek tartja magát, mert felkészült szakemberhez került. Ő hamar rájött, hogy segítségre itt a szülők szorulnak, és a sokadik foglalkozás után közölte velük, hogy választhatnak. Próbálkozhatnak azzal, hogy megváltoztassák a fiukat, de akkor el fogják veszíteni. A másik lehetőségük az, hogy elfogadják és szeretik.
A rendező biztos abban, hogy nagyon máshogy alakult volna az élete, ha egy másik pszichiáterhez kerül.

„Ismerem az érzést, hogy milyen az, amikor megalázzák az embert az orientációja miatt. Ismerem, milyen az, amikor úgy érezzük, nincs mellettünk senki, akihez fordulhatnánk, és aztán kiderül, hogy van.

 

A The Prom filmváltozatát december 11-én mutatják be.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb