Hírek

RuPaultól idéztek a kanadai parlamentben

Történelmi pillanatnak lehettek szem- és fültanúi mindazok, akik a héten figyelemmel kísérték a kanadai törvényhozásban folyó vitát a törvénytervezetről, amely elfogadása esetén hivatalosan is elnézést kérne minden kanadai állampolgártól, akit a korábbi évtizedekben szexuális orientációja miatt kriminalizáltak.

A Calgary Nose Hill városnegyedét képviselő konzervatív Michelle Rempel beszédébe nem mástól, mint a drag queen tehetségkutató versenyt vezető RuPaultól idézett beszéde zárásaként. „If you can’t love yourself, how in the hell can you love anybody else?„, azaz „Ha magadat nem tudod szeretni, hogy az ördöben tudnál szeretni bárki mást?

No Title

No Description

A január végén All Stars 3 évadhoz érkező műsor egyébként olyan népszerű, hogy könnyen lehet, hamarosan a LEGO üzletek polcain is viszont látjuk.

Ami a kanadaiakat illeti, pár héttel ezelőtt maga a miniszterelnök, a melegmagazin címlapján is feltűnő Justin Trudeau kért hivatalosan is bocsánatot mindenkitől, akit szexuális orientációja, vagy nemi identitása miatt a hidegháború évtizedeiben kiüldöztek a kanadai hadseregből.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin