Hírek

Ruhátlan twerk videó miatt bajban az orosz légierő kadétjai

 

Több mint egy tucat kiképzés alatt álló pilóta szerepel a két perces videóban, ami Benny Benassi 2002-es Satisfaction videoklipjének sajátos feldolgozása. A csupán alsóneműt és a BDSM-pántokat imitáló bőrszíjakat viselő kadétok azonban a katonai tányérsapkákat is magukon hagyták.

 

 

A videó a Moszktvától 700 kilométerre keletre fekvő Uljanovszk városában készült. Itt található az ország legrégebbi olyan akadémiája, ahol pilótaképzés folyik. A kampusz vezetője, Pjotr Timofejev a helyi médiának fakadt ki:

“Hogy őszinte legyek, le kellett ülnöm és fel kellett fognom, hogy mit is láttam. Nem kívánom kommentálni ezeknek a kadétoknak a visszataszító viselkedését. Húsz éve dolgozok itt és ez az első ilyen eset. Micsoda szégyen! Olyan sokat fektetünk ezekbe a diákokba, és így viselkednek.”

 

 

Az állami fenntartású pilótaképzőben készült videót érezhetően arculcsapásként élte meg a kormányzat. A 2013-ban elfogadott melegellenes törvények fényében különösen érzékeny számukra a vírusvideóként terjedő kisfilm, ezt is jelzi, hogy a legnagyobb orosz hírcsatornák is beszámolnak a botrányról.

 

 

(PinkNews)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb