Kultúra

Ruby Rose lett az év nője az ausztrál GQ szerint

Az Orange Is The New Black sztárja viccesnek tartja, hogy egy olyan díjátadón, amely a férfiakat ünnepli, az egyetlen nőknek kiosztott díjat is egy “fiús csaj” kapja.   

b689bf857d0f8da2342028da98e60aa8

Ruby Rose ugyanis genderfluidként azonosítja magát, amiről az Elle magazinnak adott interjújában így nyilatkozott: “Nem érzem, hogy a spektrum bármelyik végével igazán azonosulni tudnék. Az idő nagy részében egyik nemmel sem tudok 100%-ban azonosulni. Nem vagyok férfi; de nem vagyok igazán nő sem, pedig annak születtem. Szóval valahol középtájon vagyok, ami az én fantáziám szerint azt jelenti, hogy mindkét oldalból a legjobbat kapom.” 

A 29 éves színésznő köszönőbeszédében a mellrák elleni küzdelemre hívta fel a figyelmet: mint kiderült az egyik legjobb barátnője édesanyja nemrég hunyt el a betegségben. “Sosem tette fel a kérdést: miért én? Szerintem ilyen egy erős nő.” Rubyt barátnője és édesanyja kísérte el a díjátadóra, ahol a sztár előbbiek mellett természetesen az Ausztráliában éppen tárgyalt házassági egyenlőségről is beszélgetett az újságírókkal: “Furcsa belegondolni, hogy miközben az USA összes államában házasodhatnak az azonos nemű párok, az olyan liberális, nyitott városokban, mint Sydney vagy Melbourne még mindig nincs rá lehetőségük.”

Ruby Instagramon osztotta meg a GQ Australiának készített képsorozatot, amelyet alább megnézhettek.

GQ woman of the year. I feel so honored.

Ruby Rose (@rubyrose) által közzétett fénykép,

GQ woman of the year. ?

Ruby Rose (@rubyrose) által közzétett fénykép,

Would you like to place your order.. I’ll be your waiter for this evening

Ruby Rose (@rubyrose) által közzétett fénykép,

#GQ

Ruby Rose (@rubyrose) által közzétett fénykép,

Previous post

Bőr és lélek - II. rész

Next post

Brutálisan megvertek egy francia párt