Hírek

Rossz házba tört be a szexuális fantázia kielégítésére felbérelt két férfi

Mindenkinek megvan a maga szexuális fantáziája. Egy ausztrál férfinak például az lett volna, hogy másik két idegen férfi behatol a házába, alsónadrágra vetkőzteti, ágyhogy kötözi és seprűvel cirógatja. E szolgáltatásért, amennyiben nagyon elégedett, akár 5000 dollárt, átszámítva körülbelül egymillió forintot is hajlandó lett volna fizetni. Ám a fantázia végül nem úgy sült el, ahogy azt előre egyeztették.

A felbérelt cirógatók ugyanis nem lettek értesítve arról, hogy kuncsaftjuk időközben lakóhelyett váltott, így egy vadidegen otthonába törtek be – machetével a kezükben.

 

A fotó illusztráció

 

Amikor az új, mit sem sejtő lakó észrevette a motoszkálást, azt hitte, hogy egy barátja ment át kávét főzni. Akkor rémült meg igazán, amikor a két felbérelt személy a megbízó nevén kezdte el őt szólítani, ekkor derült ki, hogy rossz házban járnak.

Bocs, haver“- mondta az egyikük, majd megrázta a lakó kezét, és elhagyták a házat. Csak ezután autóztak a megfelelő címre, ahol a megbízójuk tojást és bacont készített nekik – a machetét kérte, hogy hagyják az autóban -, majd megjelentek az 50 kilométerrel arrébb egy órával azelőtt megrémült fickó által hívott rendőrök, és letartóztatták a két megbízottat.

Bár eset korábban történt, a bíróság ítéletében most felmentette őket. az indoklás szerint a machete csak azért volt náluk, hogy ebben a furcsa szexuális játékban használják majd, számol a BBC.

 

Previous post

„A szex olyan, mint egy svédasztal. Amit megkívánok, elveszem”- Little Richard

Next post

Anyakönyvi kivonatok égetésével tiltakoztak transzneműek az új törvény ellen