Hírek

Roppant kínos ok miatt függesztették fel a meleg légiutas-kísérőt

Kínos, de nyomós ok miatt került felfüggesztésre az amerikai Delta Airlines egyik férfi légiutas-kísérője. Bár a fiatalember épp nem volt szolgálatban, mégis uniformisban repült – ugyanazon járaton, mint a melegpornó-színészként ismert Austin Wolf.

 

 

Miután a két férfi egymásra talált (hogy pontosan hogyan, arról nem szólnak a hírek), nehezen tudott uralkodni a fellobbant vágyon és feladva a harcot félre is vonultak a gép mosdójába, ahol körülbelül nyolc percet töltöttek. A légyottról – amely során a steward térden állva orális örömökben részesítette a pornószínészt- két videófelvétel is készült, amelyet Wolf feltöltött Twitter-oldalára.

Utóbbi platformon érthető módon nem maradt fent sokáig, ahhoz azonban épp elég ideig, hogy a Delta Airlines tudomást szerezzen róla. A cég kameravégre kapott munkatársa állítja, nem volt tudomása arról, hogy felvétel készül. A felfüggesztés mindenesetre hatályos, a légitársaság pedig nyomozást, valamint jogi lépéseket ígért, ugyanis nem tartják kizártnak, hogy szándékosan ártó szándékkal kerültek posztolásra a felvételek.

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés