Lifestyle

Romantikus lánykéréssel készült a focista a női labdarúgó-világbajnokságon

Ahhoz, hogy valaki labdarúgóként győzelmet arathasson, nem feltétlenül kell a pályán lennie. Elég, ha egy pillantást vetünk Sarah Walsh ausztrál labdarúgóra, aki titkos tervezések után végre megkérhette párja kezét.

 

 

A lánykérésre Franciaországban, Lyonban került sor, egy nappal az USA és Hollandia közötti mérkőzés előtt. Ekkorra Walsh már mindent előkészített egy kis segítséggel, tökéletes meglepetést szervezve párjának, Toni Knowlsonnak, akivel 2014 márciusában ismerkedtek meg.

Mielőtt Franciaországba utaztunk volna, Toni és én nagyjából átbeszéltük az eljegyzést és kiválasztottuk a gyűrűket. Ez volt az a pillanat, amikor a tervem működésbe léphetett. Az ékszerész segítségével elhitettük Tonival, hogy a gyűrűk csupán hónapok múlva készülnek el, miközben már készen álltak arra, hogy eljuttassák hozzánk, Lyonba” – magyarázta Walsh a Gay Star Newsnak adott interjúban.

Úgy tűnik, a meglepetés hatalmas sikert aratott, mivel Knowlson semmit sem gyanított, sőt mi több, egyenesen sokkos állapotba került a boldogságtól, amikor kedvese egy hídon térdre ereszkedett és megkérte a kezét.

 

 

Amikor lenéztem és megláttam a nevemet azon a szívecskén egy leánykéréssel tetézve, el sem tudtam hinni, hogy képes volt egy ilyen romantikus helyszínen megszervezni ezt az egészet anélkül, hogy tudnék róla. Aztán ahogy szépen lassan mindent sikerült felfognom, elérzékenyültem attól, hogy mennyi erőfeszítést is tett az eljegyzés érdekében. Még azt is megszervezte, hogy a barátaink eljöjjenek Provance-ból Lyonba, hogy velünk ünnepelhessenek. Eszméletlen volt” – emlékezett vissza a leánykérésre Knowlson.

Ami kettejük jövőjét illeti, elárulták, hogy egyelőre nincsenek konkrét terveik az esküvővel kapcsolatban, de megjegyezték, hogy szívesen tartanák a nagy napot Mexikóban.

 

https://twitter.com/swalshy9/status/1147430585926688769

 

Az ausztrál focista bevallotta, hogy a magánéletét, kapcsolatait jobban szereti megtartani a barátainak és családjának. Mégis úgy érzi, felelősséggel tartozik az LMBTQ közösségért, és úgy gondolja, ismert személyiségként akár változást is hozhat a többségi társadalom megítélésében.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb