Lifestyle

Ricky Martin otthona vőlegénnyel és két gyerekkel

Ricky Martin az Architectural Digest magazinnak mutatta meg, hogyan élnek Beverly Hills-i otthonukban. Az 1920-ban alapított, főként belsőépítészettel foglalkozó, patinás magazin havonta jelenik meg, csak az Instagramon 2,4 millió követővel rendelkeznek.

 

 

Ricky Martinék kétlakiak, az év egyik részében Kaliforniában élnek, a másik részében pedig az énekes szülőhazájában, Puerto Ricóban. Vőlegényével, a képzőművész Jwan Yoseffel nevelik a kilenc éves ikreiket, Matteót és Valentinót.

A magazinnak adott interjúban arról meséltek, hogy közös életük elején nem tudták, hol rendezkedjenek be. Yosef eredetileg Londonban alkotott, így felmerült a brit főváros és New York is. Aztán úgy döntöttek, egy hónapra kipróbálják Los Angeles-t, és a város levette őket a lábukról. Végül egy 1953-ban épített házat választottak maguknak. Ami a lakberendezést illeti, Martin a párjára bízta magát:

Jwannak kifogástalan ízlése van, így legtöbbször az ő szava döntött számomra, hogy minden jól nézzen ki.

Az alábbi videóban, amiben körbevezetnek minket a házban, Martin elmeséli a házban található ebédlőasztal történetét is. Még akkor vette, amikor először költözött önálló lakásba 25 évvel ezelőtt, és azóta ragaszkodik hozzá.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb