Életmód

Ricky Martin: John Travolta óta vagyok meleg

 

A Watch What Happens Live tévéműsor vendége volt Ricky Martin. Egy betelefonáló megkérdezte az énekestől, ki volt az első híres férfi, akit meglátva beindult nála valami és úgy érezte, lehet, hogy meleg. Ricky Martin rögtön rávágta, hogy John Travolta az 1977-es Szombat esti láz című filmben.

“Volt az a fehérneműs jelenet, ahol feláll, leül, és az alsójában… mindent a helyére tesz. Kamasz koromban láttam a filmet vagy nyolcszor, és nem tudtam, miért.”

 

Ricky Martin Reveals He Wants To Adopt More Kids | WWHL

Singer Ricky Martin tells Andy Cohen if he and his fiance Jwan Yosef want to have any more children and Ricky talks about meeting Jwan on Instagram via direc…

 

Később Martin találkozott persze John Travoltával, de nem osztotta meg vele ezt az emléket. A műsorban az is szóba került később, hogy párjával, akivel tavaly jegyezték el egymást, nagy családot szeretnének, és az iker fiaik mellé kislányokat terveznek. Arra a kérdésre, hogy Travolta után van-e most valaki, aki nagyon az esete lenne, természetesen a párját nevezte meg.

 

Saturday Night Fever * Night Fever * Bee Gees

Soundtrack/theme song from the 1977 John Badham film “Saturday Night Fever” with John Travolta & Karen Lynn Gorney. I am not making any money off of this cha…

 

Ha pedig már Ricky Martin és tévéműsor (mostanában sok helyre megy, az induló Las Vegas-i show-műsorát promózza), a Harry című beszélgetős műsorban azt is elárulta, hogy erős lábfétise van, és hogy a nem formás láb nála válóok.

 

 

 

hirdetés
Previous post

Szlovéniában szinte házasodhatnak az azonos nemű párok

Next post

Hárommillió látogatót várnak a madridi World Pride-ra