Kultúra

Renée Zellweger bújhat Judy Garland bőrébe és megérkezett a film első előzetese is

Egy évvel ezelőtt érkezett a hír, hogy a legendás énekes és színésznő, Judy Garland életének egy részletét vászonra viszik. Akkor azt is megtudhattuk, kit ért a megtiszteltetés, hogy eljátszhassa a főszerepet. Most májusban pedig végre a film első előzetese is megérkezett.

A Pathé és a BBC Films koprodukciójában kerül a mozikba a Judy Garland életrajzi film, mely a Judy címet viseli, és a főszerepben nem mást, mint az amerikai színésznőt, Renée Zellwegert láthatjuk – írja a Gay Star News.

A film java 1968-ban játszódik, egy évvel a színésznő halála előtt. Immár harminc év telt el az Óz a csodák csodája által hozott sikerek óta, és a hatvanas évek végén Londonban tartott koncertsorozatokat, miközben magánélete cseppet sem mondható tökéletesnek.

Mindaz, amin akkoriban keresztül kellett mennie, amikor a nőknek nem lehetett volna hatalommal bírniuk a saját életük felett, velem maradt a forgatásoknak köszönhetően, és remélem, hogy az embereket is megérinti a története, akárcsak engem” – nyilatkozta Zellweger, amikor arról mesélt, milyen is volt Judy Garlanddá válni a film kedvéért.

Az előzetesben olyan színészek mellett láthatjuk Zellwegert, mint az American Horror Story sztárja, Finn Wittrock, aki Garland ötödik és egyben utolsó férjét alakítja a filmvásznon, vagy éppen a Judy harmadik férjét játszó Rufus Sewell.

Bár sokan izgatottan várják, hogy végre láthassák a filmet, melynek bemutatójára idén ősszel kerül sor az Amerikai Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában, mégsem mindenki boldog. Judy Garland lánya, Liza Minnelli ugyanis, mikor értesült a film érkezéséről és a főszereplő személyéről, egy nem éppen pozitív bejegyzést osztott meg közösségi oldalán:

Soha életemben nem találkoztam vagy beszéltem Renée Zellwegerrel. A Judy Garlandról készült filmet semmilyen formában nem hagyom jóvá. Minden hír, mely ennek az ellenkezőjét közli, száz százalékban kitaláció.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb