Életmód

Rendhagyóan reklámozza az óvszert a meleg szállodalánc

December 1., az AIDS világnapján indított figyelemfelkeltő kampányt a spanyol eredetű Axel Hotels, összefogva a svéd intimtermékeket gyártó LELO-val.

A spanyol nyelvű, de angol nyelven feliratozott videóból kiderül, hogy a meleg közösség körében különösen népszerű szállodalánc szobáiban Save Your Ass, azaz Mentsd a Segged feliratú párnákat helyeztek el, mellékelve egy pár óvszert és tájékoztató papírt a biztonságos szex fontosságáról.

A teljes videó, annak minden részletével már elérhető az Axel Hotels YouTube csatornáján!

 

 

Mit kell tudni az Axel Hotels-ről? Juan Juliá a 90-es évek végén unta meg, hogy mindig magyarázkodnia kell szexualitása miatt a recepciókon, és úgy döntött, létrehoz egy hotelt az LMBTQ turisták számára. A barcelonai Axel Hotelt hamarosan újabbak követték Madridban, Berlinben, Ibizán és a Kanári-szigeteken, idén pedig az USA-ban is elkezdi a terjeszkedést a hotellánc. De mit tud kínálni egy melegbarát hotel? Hogyan választják ki az új helyszíneket? És mit tud tenni a turizmus az LMBTQ közösségért? Az Axel Hotels tulajdonosával készített interjúnk online is olvasható:

Mi köze a turizmusnak a melegek elfogadásához? – Interjú Juan Juliával, az Axel Hotels tulajdonosával

 

Az említett AxelBeach Ibizát kollégánk, Zsolti tavaly nyáron személyesen is kipróbálta! Milyen benyomásokkal tért haza a sziget legújabb heteróbarát szállodájából? Olvassátok el beszámolóját!

AxelBeach Ibiza, Ibiza legújabb heterobarát szállodája

 

Hotel Sopron footer banner
Previous post

Napokon belül búcsút mondhatunk a tumblres pornónak

Next post

A meleg férfiak kétharmada ingyen PrEP-et akar