Gasztronómia

Rendhagyó vacsorával és drag queenekkel vár vasárnap a Why Not Bistro

Sunday Funday with the Queens – így szól a címe annak a különleges programnak, amelyre a Why Not Bistro invitál minket most vasárnap.

De mitől különleges a Sunday Funday? Sokan hallottunk már azokról a drag brunch-okról, amelyek számos nyugat-európai országban mára hagyománnyá váltak és nem igazán képzelhető el nélkülük a vasárnapi másnap elűzése és a szombati buli okozta fáradtság kipihenése. Itthon ez most vasárnap, azaz szeptember 26-án este hat órától egy estebéd keretében valósul meg.

A korlátlan ételfogyasztás mellett a Why Not Bistro (cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 18.) nemcsak welcome drinkkel, hanem elmaradhatatlan Drag show-val is készül.  A korlátlan jókedvet az est két háziasszonya, Rebecca White és Iris McKenzie biztosítja, akik korábban a BarQueens Night tagjai voltak.

 

Fotó: Why Not Bistro, Facebook-oldal

 

A menü az este folyamán: retro kenegetők pirítóssal, friss kerti zöldségekkel (házi kőrözött, tepertőkrém, májpástétom), tárkonyos csirkeraguleves, BBQ csirkecombok, panko bundás csirkemell, rántott gomba, mustáros sertésflekken, paradicsomos penne, rizi-bizi, majonézes burgonya és palacsinta válogatás.

Jegyed (5900 HUF/fő) már beszerezheted a Why Not Café & Bár-ban, vagy online a coolcafekft@gmail.com címen (Írd meg neved, lakcímed és hogy hány jegyet szeretnél. A hamarosan érkező válaszlevélben megkapod a díjbekérő számlát, amivel intézheted az utalást).
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb