Hírek

Rendhagyó társkeresés

Bar Indiában elvileg törvény van a melegek ellen, a hétköznapokban ezt nem nagyon szokták figyelembe venni. Most egy anya olyat tett, amit előtte még kevesen. Hirdetést adott fel, hogy párt találjon meleg fiának.

Indiában a kasztrendszer maradványaként maradt meg az a hagyomány, hogy a szülők keresnek jövendőbeli házastársat gyerekeiknek. Ezt tette Padma Iyer is, amikor egy újságban hirdetést adott fel, hogy párt találjon fia, Harish, számára. Az újságában teljesen megszokottak voltak ezek a hirdetések, Padmáé csak annyiban tért el a többitől, hogy ő egy férfit keresett fia társául. A hirdetésre meglepően sok válasz érkezett, több, mint 5000 megkeresést kaptak Facebookon, e-mailben és sms-ben.

Harish azóta több jelölttel is randizott. Volt aki hozzáment volna, ha befektet az üzletébe, volt aki egy szexistenként akarta szolgálni a fiút és olyan is előfordult, aki a háremébe akarta beszervezni Harisht, hogy a többi fiújával éljen együtt. Nagy többségben azonban normális férfiak jelentkeztek, azonban a hagyományoknak megfelelően Padma fogja eldönteni, hogy ki legyen fia udvarlója.

Az utóbbi időben azonban az elrendezett esküvők száma rohamosan csökken, hála a közösségi oldalaknak. A fiatalok inkább Facebookon vagy társkeresőkön próbálnak párt találni. A meleg világban is teljesen jól működnek ezek a dolgok. A gyarmatosítás idejéből visszamaradt törvény ellenére az emberek nem foglalkoznak azzal, hogy ki, kivel, mit csinál a négy fal között, így az országban teret kaptak a meleg társkeresők, applikációk és a rendszeresen megrendezett bulisorozatok is.

 

Previous post

„Ez valami olyan lesz, amit még sehol sem láttatok!” 

Next post

Kapcsolatban pozitívként