Életmód

Rendhagyó design és élő DJ-show: ki ne szeretne így edzeni?

Egyedülálló atmoszféra, exkluzív design és speciális zenei kínálat – ez a JOHN REED Fitness Music Club. Egy hely, ahol edzés közben egyszerre érezhetjük magunkat egy egzotikus szigeten, egy luxus apartmanban és a legfelkapottabb hazai és európai DJ-k élő fellépésén. Berlin, Bonn, Salzburg és Velence után Budapesten is megnyílt az első JOHN REED Fitness Music Club, amit első alkalommal bárki kipróbálhat díjmentesen.

 

Egy fitneszterem, ahol az edzés, a zene és a design egészen különleges módon találkozik: a JOHN REED Fitness Music Club központi eleme a mozgásformához illő zene, a rendhagyó berendezés pedig messze túlmutat a funkcionális szerepeken.
„Örülünk, hogy Magyarországon is megnyithattuk az első JOHN REED Fitness Music Clubot, ami a jól megválasztott zene, az egyedi belsőépítészeti megoldások és az edzés összhangjára épül. Az újfajta koncepció célja, hogy a mozgásformához illő zene még inkább arra motiválja az itt edzőket, hogy kihozzák magukból a maximumot” – fejtette ki Marcus Adam, a JOHN REED Fitness Music Club marketing- és zenei vezetője.

Klubhangulat és extravagáns enteriőr – te edzettél már ilyen környezetben?
A műteremszerű kialakítás igazán egzotikus hangulatot teremt: a street art, az etno és számos más modern stílus keveredik egyedülálló belsőépítészeti elemekkel. A speciális világítás, a luxus lakáskiegészítők, a pompás csillárok és a bőrszékek még különlegesebb környezetbe helyezik a fitneszgépeket. A koncepciót saját tervezőcsapat dolgozta ki, a kivitelezés során pedig helyi művészekkel működtek együtt. A teremben minden adott a komplex edzéshez: a gépi, súlyzós és kardioedzéstől kezdve a speciális funkcionális erősítéseken át egészen a virtuális CYBEROBICS®-ig és a különböző vibrációs tréningekig. Kétszer egy héten ismert hazai és külföldi DJ-k felelnek az edzéshez illő szettekért, napközben pedig a JOHN REED Radio gondoskodik a hangulatról. A zenei programot mindig a napszaknak és a különböző mozgásformáknak megfelelően válogatják össze.

CYBEROBICS® – A jövő edzése
A CYBEROBICS® alapjaiban formálja át az edzéssel kapcsolatos eddigi tapasztalatokat: egyesíti a valós és a virtuális világot, miközben teljesen magával ragad és felszabadít. A virtuális tréningek új dimenziója a változatos óratípusoknak, a legjobb amerikai oktatóknak, valamint a lélegzetelállító környezetnek köszönhetően kiemelkedik a többi közül. Nagyszerű alapot ad a hatékony edzéshez, amihez a filmszerű hangzás és a vizuális effektek is hozzátartoznak. Segít, hogy sokkal motiváltabb legyél, mint egy hagyományos edzésen, és igazán kihozd magadból a maximumot.
A CYBEROBICS® órákon kizárólag a legjobb amerikai edzőkkel találkozhatsz. Elvégre a csúcsteljesítményhez a legjobbat a legjobbtól kell kapnod! David Kirsch például – aki már számos modellt és színészt hozott formába – maximális hatékonyságot ígér minimális idő alatt a David Kirsch‘s Plank Workout óráján.
A sztáredző mellett olyan profi sportolókkal is találkozhatsz az edzéseken, mint a nehézsúlyú kickboxer, James “The Beast” Wilson: Fight Challenge fantázianevű CYBEROBICS® óráján egy „végső leszámolásra” invitálja a résztvevőket, méghozzá Los Angeles háztetőin. Az egykori elittornász, Anja Garcia Booty Booster edzése egy igazán hatékony zsírégető torna, minden egyes mozdulatsor garantált eredményeket hoz – csak úgy dübörög a pulzus az óráin a kaliforniai Santa Monicában!
A budapesti JOHN REED Fitness Music Clubban jelenleg 30 különböző CYBEROBICS® óra közül választhatsz (reggel 6 óra és éjfél között), de a program folyamatosan frissül és új kurzusokkal bővül.

 

Bérletek már havi 6000 Ft-tól kaphatók!
További információ: www.johnreed.fitness/hu
1134 Budapest, Váci út 45.

 

 

Previous post

Video: Az osztrák győztes a színpadon kérte meg a magyar nyertes kezét

Next post

Köln, a leglazább német város - És Berlin után a legfontosabb LMBTQ központ