Színes

Rekordot döntött a RuPaul’s Drag Race 13. évadának első része

Január elsején vette kezdetét a RuPaul’s Drag Race 13. évada (a versenyzőket ITT mutattuk be, ITT pedig azt, hogyan festenek férfiakként) és üzeni azoknak, akik úgy gondolják, a műsor túl van a fénykorán, hogy a nézettségi adatok egészen más képet mutatnak.

Eszerint a kilencszeres Emmy-díjas műsornak ez a valaha volt legerősebb évadkezdése és az évad első része egyben a műsor történetének legnézettebb epizódja is volt, csak az Amerikai Egyesült Államokban élő adásban 1.3 millió ember nézte. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy minden korábbinál több csatorna adta le (VH1, MTV, MTV2, PopTV és Logo).

Az évad számos izgalmas meglepetést tartogat, úgyhogy érdemes nézni (a műsor a magyar nézőközönség számára a WOW Presents Plus streaming szolgáltatón keresztül érhető el). A zsűriben ott lesz többek között Cynthia Erivo, Nicole Byer, Loni Love, TS Madison és Jamal Sims, de felbukkan majd Anne Hathaway és Scarlett Johansson, valamint a korábbi versenyzők közül Nina West, Valentina és Heidi N Closet.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin