Kultúra

Régimódi meleg szerelem Dolly Parton új filmjében

 

Pénteken volt a Heartstrings című új sorozat premiere a Netflixen, ami garantáltan tömegeket fog a kényernyők elé szegezni. A nem mindennapi sorozat az ikonikus énekesnő, Dolly Parton legnépszerűbb dalait, pontosabban az azokat inspiráló történeteket dolgozza fel.

A nyolc részből álló Heartstrings egy-egy Dolly Parton-sláger köré épül, a nyitórész pedig természetesen nem is lehetett más, mint az 1973-as Jolene – az a sláger, amit a Rolling Stone magazin minden idők 500 legnagyszerűbb száma között jegyez. (A fiatalabbak kedvéért: a melegikon Parton a country egyik legnagyobb előadója, civilben pedig Miley Cyrus keresztanyja.)

Sorozat második feldolgozott slágere a Two Doors Down, és a dal mögötti történet egy esküvőre összegyűlő családról szól. Egy régóta lappangó titok készül napvilágra kerülni, a nagyvárosból hazatérő fiú ugyanis meleg, és pont az esküvőszervező fiatalemberhez fűzik gyengéd érzelmek.

A fiút a valóságban is meleg színész, Andy Mientus alakítja, és a készítőket és producereket (azaz Dolly Partont) dicséri, hogy az esküvőszervező szerepére is valóban meleg színészt szerződtettek Michael J. Willett személyében.

Ha van sorozat, amire mostanában rá leszünk kattanva, az tutira ez lesz:

 

 

 

Previous post

Szivárványos körforgalom épülhet Lengyelországban

Next post

Tönkreteszi a karácsonyt a csókolózó pasik reklámja a vallásos csoport szerint