Lifestyle

Red Nights – Új, pezsdítő nyári bulisorozata lett Budapestnek

A kánikula beköszöntével talán nem túl sok kedved van elhagyni a légkondicionált lakást vagy a vízpartot, most mégis arra buzdítunk, hogy irány a belváros és szórakozd át az éjszakát. Nem ok nélkül: egy exkluzív, melegbarát partisorozat indult, ami még csak most csap a tetőfokára, és amiről semmiképp sem érdemes lemaradnod.

 

 

Egy impozáns helyen, a Ritz-Carlton Kupola Bárjában megrendezett Red Nights-partik egy olyan bulisorozat, ami már régóta hiányzott Budapestről. Az ötcsillagos környezetben egy exkluzív hangulatú buliban vehetsz részt, mely nem kizárólag az LMBTQ-közösségnek szól, de mindenkit szívesen látnak, aki egy igényes bulira vágyik.

A márciusban útjára indult bulisorozatot kéthetente rendezik meg. Június 29-én, szombat este 10 órától a hangulatról Goldhand és Boatech gondoskodik majd, de a zene mellett frissítő italkínálattal is várnak, egyszóval minden adott lesz, hogy megfelelően elindítsd a nyarat egy fantasztikus bulival. A buli csak 21 éven felülieknek szól, a további információkért látogass el a Facebool oldalra!

 

 

A Red Nights mögött az Alexander Group Hungary áll, akik már számtalanszor bebizonyították, hogy értenek a rendezvényszervezéshez. Az általuk megvalósított események, legyen szó bármilyen magán- vagy céges rendezvényről, mind feledhetetlen emlékként élnek tovább a résztvevőkben.

Ha te is izgalmassá, vad hangulattól túlfűtötté szeretnéd tenni az idei nyaradat, és egy picit többet is szeretnél kapni a tikkasztó hónapoktól, mint a strandolásra és napozásra alkalmas időt, ott a helyed a Red Nights bulin.

Ne feledd: június 29, este 10 óra, Ritz-Carlton Kupola Bár

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb