Hírek

Raven-Symoné kitálalt a Disney-ről

A Disney csatorna korábbi sztárja, Raven-Symoné egy LMBT fiatalokat segítő portálnak adott interjúban tálalt ki arról, hogyan kellett szexualitását elrejtenie, míg a mesegyárnak dolgozott. 

Raven-Symoné sokáig nem osztott meg semmit sem a magánéletéről, többször is kijelentette, ez csak rá és a partnerére tartozik. Majd 2014-ben Oprah Winfrey műsorában beszélt először arról, hogy boldog párkapcsolatban van egy nővel. Ebben az interjúban azt is elmondta, nem férfiakat és nőket szeret, hanem embereket. A napokban pedig az It Gets Betternek mesélt arról, hogy amikor a Disney-nél dolgozott egy csomó ember mondta neki, hogyan alakítsa a magáról alkotott képet, és tiltották neki, hogy a szexualitásáról beszéljen.

NEW YORK, NY - DECEMBER 10:  Datari Turner, Raven Symone and Angela Simmons attend as WE tv Celebrates The Premiere Of New Series Growing Up Hip Hop on December 10, 2015 in New York City.  (Photo by D Dipasupil/Getty Images for WE tv)

“Az imidzsemet 15 ember alkotta meg. Ők mondták meg, mit tehetek és mit nem, és ha azt tettem, amit akartam, akkor azt mondták, így nem fogom tudni eladni a lemezem, mert nem egyezik a brandemmel. Már nagyon fiatalon márkává tettek” – vallotta.

Itt kitért arra is, hogy a márkájához hozzá tartozott az is, hogy el kellett rejtenie saját szexualitását. Elmondta, 12 éves kora óta tisztában volt azzal, ki is ő valójában. Kísérletezett is pár barátjával, de sosem mert túl sokáig elmenni, mivel tudta, nem beszélhet erről senkivel sem. Kényszerítette magát arra, hogy fiúkkal randizzon, és kvázi homofób kitörése volt, amikor Ellen DeGeneres coming outolt.

NEW YORK, NY - MAY 19:  Actress Raven-Symone attends "The Way We Get By" opening night arrivals at Second Stage Theatre on May 19, 2015 in New York City.  (Photo by Astrid Stawiarz/Getty Images)

“Sosem foglalkoztam azzal, hogy előbújjak. A magánéletem nem tartozik másokra, azt csak arra használtam fel, hogy a ‘Raven-Symoné’ márkát értékesíthessem” – mondta.

De szerelembe esett, otthagyta a szórakoztató ipart, és most azzal foglalkozik, hogy elfogadja saját szexualitását.

“Azt üzenem azoknak, akik úgy érzik, beszélniük kell valakivel, mert olyan probléma merült fel az életükben, amivel nem tudnak megbirkózni: menni fog. Sebeid és horzsolásaid lesznek, de ha kitartasz mellette, az emberek elfelejtik. Az emberek felejtenek, az idő megy tovább, te meg remélhetőleg tanulsz belőle. Ne stresszelj, tanuld meg, hogyan kell megküzdeni vele. A nyitottság a legfontosabb, mert az nem számít, mások hogyan bélyegeznek meg, hanem csak az, te mit aggatsz magadra. 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb