Színes

Rapvideóval akar az amerikai szenátusba jutni egy homofób nagymama

Utah nagyi
Linda Paulson. / Forrás: YouTube

Linda Paulson az amerikai Utah állam 12-es körzetében indulva kíván az állami Szenátusba bekerülni, amihez a Salt Lake City-beli nagymama egy rappelős kampányvideót tett közzé.

Ebben a néni elrappeli politikai értékrendjét, többek között, hogy imádja Istent, a családot és az alkotmányt.  Ellenzi az abortuszt, támogatja a vallásszabadságot, a rendőrséget, valamint a “hagyományos családi értékeket”. Valamint azt is tudja, “milyen egy nő”, hisz ő annak született.

Paulson a weboldala szerint 2007-ben a nyíltan LMBTQ-ellenes Brigham Young University egyetemen szerzett képesítést “családi élet” szakirányon. Ennek megfelelően ellenzi, hogy a diákok a genderidentitásuknak megfelelő iskolai csapatokban játsszanak, és megtiltaná a tanároknak, hogy az osztályban LMBTQ-témákról beszéljenek, mert szerinte az “pornográfiának” minősül.

A rendkívül konzervatív Utah államban november 8-án zajlik majd a választás, de úgy tűnik, Lindának a rapvideóval sem sikerült eddig elég pénzt összekampányolnia. Ellenfele a jelenlegi szenátor, Karen Mayne.

Az amerikai nagyi videóját eddig hetvenötezerszer játszották le YouTube-on, a kommentek pedig igen vegyesek. Számos támogatója akad, akik szerint ez az egyik legjobb kampánydal, amit hallottak. Mások szerint vérciki a néni rapje, egy hozzászóló egyenesen azt írta, “süt a videóból a hosszútávú azbesztmérgezés”.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb