Lifestyle

Rapidrandi indul csak lányoknak!

Van kedved új embereket megismerni? Van kedved olyan új embert megismerni, akivel akár össze is jönnél? Mit szólnál egy gyors randihoz? És többhöz egy este alatt? Gyere, próbáld ki a QLIT által szervezett rapidrandit lányoknak és nőknek!

Új leszbikus hang a médiában – Bemutatjuk a qLit.hu-t – Humen Online

A meleg közösség valahogy sokkal zajosabb, feltűnőbb, mint a leszbikusoké. Így van ez Pécsen, Berlinben, Mexikóvárosban és nincs ez máshogy Sydney-ben vagy Székesfehérváron sem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a leszbikus társadalomban ne zajlana az élet, ne lenne igény önszerveződésre, önkifejezésre. Az online média világában e közösségszervezés idén júniusban szökkent szárba.

De hogyan is működik pontosan? Egy asztal, két ember, öt perc, ennyire egyszerű. Aztán csere. Új ember, újabb öt perc, megint csere. Tízszer öt perc magadból másoknak, másoktól csak neked. Amikor kirandiztad magad, mindenkivel eltöltöttél öt percet, közben jegyzeteltél, memorizáltál, adj le egy papírt a szervezőknek, hogy kik voltak azok, akikkel szívesen belekezdenél a hatodik percbe!
Végül: másnap várd az e-mailt tőlük, mert ha a szimpátia kölcsönös, és a te neved is ott figyel választottad papírján, akkor hajrá, innen már csak rajtatok múlik! Rapidrandi után pedig további sörözést!

A rendezvényre június 29-én este 7 és 9 óra között, a Jelen Bisztró (Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.) hátsó termében kerül sor.

Az esemény Facebook-oldala IDE kattintva tekinthető meg.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin