Hírek

„Rám talált a szerelem” – Coming outolt a profi női pankrátor

Nem titok többé: a WWE pankrátora, Tegan Nox (valódi nevén Steffanie Newell) megosztotta a világgal, hogy leszbikus és boldog párkapcsolatban él barátnőjével.

A coming outhoz csodálatos helyszínt választott, az Universal Studios Roxfort kastélya előtt állt meg szivárványszínű arcmaszkban párjával, Sierra St. Pierre-rel.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Life is good ❤️🧡💛💚💙💜

Tegan Nox (@tegannoxwwe_) által megosztott bejegyzés,

 

Az életem mindig is egy ‘Ne kérdezd, ne mondd’ szituáció volt, de úgy éreztem, elérkezett az idő. Különösen most, hogy rám talált a szerelem” – nyilatkozta Nox a Newsweeknek alig néhány nappal a coming out után.

Így folytatta: „A reakció fantasztikus volt. Persze van néhány ember, aki nem ért vele egyet, de 99 százalékban pozitív visszajelzések érkeztek. Nagyon sok kolléga és barát írt üzenetet. Jó látni, hogy ennyi kedves ember van a világban.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Some things never change✨

Sierra St. Pierre (@sierramist_31) által megosztott bejegyzés,

 

Szóba került az első nyíltan leszbikus pankrátor, Sonya Deville is, akitől Tegan rengeteg támogatást kapott. „Beszéltem Sonyával, mielőtt ezt megléptem. Óriási segítséget jelentett. Megadta a telefonszámát és szólt, hogy keressem, ha bármire szükségem van.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin