Itthon

Rabosította a rendőrség Novák Elődöt

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke és Újbuda önkormányzati képviselője minősíthetetlen magatartásával került be a hírekbe az elmúlt napokban: először a Főpolgármesteri Hivatalról, majd az újbudai önkormányzat épülete elől távolította el a Budapest Pride Fesztivált és az LMBTQ-közösséget köszöntő szivárványzászlót.

Újonnan jött mániájának hamar meg is lett a következménye: Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a rendőrség 2 évig terjedő szabadságvesztéssel “fenyegeti”, éjszakai otthonában házkutatást tartottak, rabosították, DNS-mintát is vettek tőle az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett. “…mindezt pusztán az újbudai zászló bevonása miatt, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket” – panaszkodik a közösségi oldalon.

 

Novák Előd kedd délután az újbudai önkormányzat hivatalánál

 

Novák hozzáteszi, hogy “politikai megfélemlítésre használja a rendőrséget a kormányzat, mely letérdelt a homoszexuális lobbi előtt: garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk ellentüntetését tiltották be, és elutasították a Szent Korona szivárványos meggyalázása, nemzeti jelkép megsértése miatt tett feljelentésünket is.

A teljes bejegyzés itt olvasható el:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb