Itthon

Queer fiatalok iskolai tapasztalataira kíváncsi egy magyar kutatás

LMBTQI fiatal vagy? Oszd meg iskolai tapasztalataidat, törd meg a csendet!

A kutatást a Háttér Társaság, az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride és a Labrisz Leszbikus Egyesület folytatja az Európai Bizottság Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek programja által támogatott Befogadó Terek: Befogadó környezet létrehozása emberi jogi és alternatív oktatási módszerekkel című projekt keretében.

Hasonló kutatásra első ízben Magyarországon 2017-ben került sor, a kutatás célja az azóta bekövetkezett változások megértése, a magyar leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszex (LMBTQI) fiatalok iskolai tapasztalatainak megismerése.

A kérdőív célcsoportja azok a 13 és 20 év közötti LMBTQI fiatalok, akik a 2021/22-es tanévben iskolába jártak. Kitöltésre kizárólag nekik van lehetőségük. 

A kérdőív – amely összesen 25-30 percet vesz igénybe – kitöltése bármikor abbahagyható. A kutatás keretében a kérdőív kitöltése teljesen önkéntes és anonim: a válaszadók adatait nem rögzítik, sem statikus, sem mozgó IP címeket nem gyűjtenek, a válaszadók személyazonossága semmilyen módon nem megállapítható. Ha valaki számára zavaró kérdésbe ütközik, nem kell válaszolnia.

A kérdőív és további részletek ide kattintva érhető el.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin