Hírek

Putyin szerint Elton John igazi zenei géniusz

Az Elton Johnról készült önéletrajzi film, a Rocketman nagy sikernek örvend a világ minden táján, ám Oroszországban mégis megváltak számos jelenettől, melyek az énekes szexuális orientációjára utalnak.

A film vágásáról Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin úgy nyilatkozott, hogy csupán az ország „homoszexuális propaganda” törvénye miatt váltak meg a jelenetektől, mivel azok nagymértékben befolyásolhatják a kiskorúakat és egyben az LMBTQ-közösséget akár pozitív fényben is feltüntethetik, normalizálva ezzel az azonos nemű párokat. Mindez természetesen mélyen érintette az énekest, és egyenesen képmutatónak nevezte az elnököt, amiért az valaha is az LMBTQ-közösség boldogságát kívánta – írja a Gay Star News.

 

Transzformerekkel keverte a transzneműeket Vlagyimir Putyin

 

Putyin a propaganda törvény mellett a liberális értékekről is elmondta véleményét, melyeket elavultnak tart, és úgy gondolja: Elton John teljesen félreérti őket és az egész helyzetet is. A liberális értékkel kapcsolatban például a probléma gyökere, hogy ezek az értékek összeegyeztethetetlenek a hagyományos orosz értékekkel, a propaganda törvény pedig a gyermekek védelmére szolgál 2013 óta.

Nagyon is tisztelem Elton Johnt, elképesztő zenei géniusznak tartom. Mind nagyon élvezzük a zenéjét, de úgy gondolom, félreérti a helyzetet.

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb