Hírek

A 72 éves pszichiáter úgy akarta kigyógyítani a melegeket, hogy szexelt velük

 

Bevonták a kanadai pszichiáter, Dr. Melvyn Iscove működési engedélyét, miután bűnösnek találta az ontariói orvosi felügyelet.

A hosszú ideje Torontóban működő Iscove szerint a homoszexualitás csupán egy szexuális rendellenesség, amiből ki lehet gyógyulni. A jelek szerint magán nem sikerült alkalmaznia a tuti gyógymódot, mert két férfi páciensét is molesztálta.

Ahogy a vizsgálóbizottság megjegyzi, a 72 éves orvos egész pályafutása során kitüntetett figyelmet szentelt a homoszexualitás gyógyításának. A vizsgálat alatt kiderült, hogy még az ezredforduló idején két esetben is férfi pácienseivel közös önkielégítést és orális szexet végzett, egy alkalommal pedig a foglalkozás alatt, az irodájában anális behatolás is történt.

Mindegyik érintett azt hitte, ez a fajta szexuális tevékenység a terápia része. A doktor és ügyvédje tagadja a vádakat. Eközben egy másik ügyben is folyik az orvos ellen vizsgálat, állítólagos “illetlen viselkedés” miatt, ami egy nyilvános férfivécében történt.

A doktor a bevont engedély birtokában sem folytathatná már egyébként ezt a fajta “gyógyítást”, mert Kanadában Ontario tartomány volt az első, ami 2015-ben betiltotta az átnevelő terápiákat.

 

(The Star)

 

FRA EU post inject banner
Previous post

Libanonban megszűnhet a homoszexualitás büntethetősége

Next post

Filmajánló – Lady Bird