Nagyvilág

Profi harcművészek ígértek védelmet drag queeneknek egy lemondott rendezvény után

Az igazi férfiak kiállnak azért, ami helyes.

Jonathan Haught MMA (Mixed Martial Arts) harcművész és edzőtársai felajánlották, hogy őrt állnak egy nyugat-virginiai étteremnél, amely drag műsornak adott volna otthont, de a szervezők lemondták az eseményt a számos erőszakos fenyegetés miatt.

Nem félek kiállni emberek ellen. Minden nap azért edzek, hogy harcoljak az emberekkel, így ha valaki tényleg meg akar támadni valakit, akkor inkább engem támadjon meg” – mondta Haught, aki a nyugat-virginiai Wheelingben található Ohio Valley MMA tulajdonosa. “Ne a drag queeneket támadják.

A több helyi drag queent is felvonultató drag brunchot múlt vasárnapra tűzték ki, de az eseményt szervező S&S productions már a hónap elején lemondta.

 

 

Hihetetlenül izgatottak voltunk, hogy egy mesés villásreggelit hozhattunk Wheeling WV-be. Sajnos a Primantis, a fellépők és a vendégek felé irányuló fenyegetések mennyisége miatt úgy döntöttünk, hogy minden érintett biztonsága érdekében lemondjuk az eseményt” – írta a csoport a Facebookon. “Alig vártuk, hogy együtt bulizzunk veletek, támogassuk a helyi LMBTQIA+ közösséget, és megmutassuk, hogy egy kis csillogás senkinek sem árt. Reméljük, hogy a közeljövőben újabb brunchot hozhatunk a környékre – csak 2 asztalra voltunk egy mesés, teltházas eseménytől, szóval tudjuk, hogy mindannyian ott akartok látni minket!

A Primanti Bros. egyelőre nem tudta átütemezni az eseményt, de Haught és tanítványai készen állnak, amikor csak kell.

Önként jelentkezem a magam és a harcosaim nevében őrséget állni, hogy az emberek pontosan azt csinálhassák, amit akarnak” – mondta. Haught azt mondja, hogy korábban már vett részt drag műsorokon, és azok az emberek, akiknek problémájuk van vele, valójában semmit sem tudnak az egészről.

Ennek az egésznek az alapja a tudatlanság. Azok a politikusok, akik a drag műsorok ellen harcolnak, soha nem voltak még drag műsoron“.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb