Életmód

Profi golfozó bújt elő leszbikusként

Az Athlete Ally-nak adott interjút Mel Reid brit golfozó, a Ladies European Tour hatszoros bajnoka. Az LMBTQ közösség sporton belüli elfogadásáért küzdő szervezet nagykövetének kinevezett 31 éves hölgy e beszélgetés során beszélt először nyíltan szexuális orientációjáról.

Hosszú ideig védtem a szexualitásomat, mert azt hittem ez segíti a karrieremet és több szponzort szerezni. De aztán elkezdtem töprengeni azon, vajon miért akarnának ezek a cégek engem támogatni és kérni, hogy képviseljem őket, ha nem vagyok önmagam?” – fejtette ki Reid.

Mel Reid

Mindenkiből csak egy van e világon és csak egy életünk van, úgyhogy legyünk önmagunk legjobb verziója és legyünk büszke arra, akik vagyunk. Onnantól olyan emberek vesznek majd körül akik jobbá és végső soron boldogabbá tesznek.

A sportoló hozzátette: szakmán belül még soha nem érte semmilyen hátrány, vagy negatív megjegyzés (legalábbis szemtől szembe nem), az azonban kellemetlenül érinti, hogy a mai napig vannak olyan tornák, amelyekre a homoszexualitást büntető országokban kerül sor.

FRA EU post inject banner
Previous post

Felháborodtak a nézők a a férfi haditengerész és férje csókján

Next post

Videó: világhírű drag queen engedett bepillantást otthonába