Lifestyle

Profi amerikaifutball-játékos bújt elő biszexuálisként

Erőteljes írásban bújt elő Ryan Russell amerikaifutball-játékos az ESPN sportrajongói oldalon.

A 27 éves fiatalember, aki korábban a Dallas Cowboys és a Tampa Bay Buccaneers játékosa volt, jelenleg szabadúszó, először gyerekkoráról mesélt. Fiatal fekete férfiként úgy érezte, választania kell két út között: vagy heteroszexuális lesz, vagy meleg. Ez a dilemma felnőttként elkísérte őt a magánéletébe és a karrierjébe egyaránt.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan K. Russell (@rkrelentless) által megosztott bejegyzés,

 

Noha családjávál és a hozzá legközelebb álló barátaival megosztotta titkát, a nyitott élet lehetőségétől mégis megfosztotta magát. A szezonok idején nagyon óvatosan és körültekintően találkozgatott csak fiúkkal, miközben csapattársai és edzői előtt rejtegette magánéletének ezt az oldalát.

Profi focista pályafutása első évében aztán majdnem meg is történt a baj. Egy ismert blogger kiszúrta őt egy ismerőse, Russell randipartnere Instagram-sztorijának hátterében. Rá is írt a sportolóra és belengette neki, hogy kiteregeti ország-világnak a dolgokat. Ő azonban arra kérte, mégse tegye, hiszen azzal hosszú évek kemény munkáját és egy ígéretes sportolói karrier indulását tenné tönkre – a saját, édesanyja és nagypapája álmáról nem is beszélve. A blogger végül nem bújtatta elő, azonban figyelmeztette őt: a jövőben legyen sokkal óvatosabb.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan K. Russell (@rkrelentless) által megosztott bejegyzés,

 

Russel a cikkben ezt követően arról beszél, hogy mostanáig nem szerette magát eléggé ahhoz, hogy nyitott és őszinte életet éljen. “Szégyelltem azt, aki vagyok. Számtalan éjszakán át imádkoztam Istenhez, hogy tüntesse el ezt a részemet. Szégyelltem nőket szeretni, mert tudtam, hogy férfiakat is ugyanúgy szerethetek. Rengeteg álmatlan éjszakám volt attól való félelmemben, hogy kiderülhet a titkom és a sport világa elutasítana amiatt, aki vagyok, amiként születtem. Magamnak is hazudtam minden létező módon. Hazudtam ha a tükörbe néztem, hazudtam a párkapcsolataimban, ébredés után és esténként amikor aludni mentem.

A fiatalember most azonban úgy érzi készen áll visszatérni a profi amerikaifutball világába – ezúttal már a titkok terhe nélkül, őszintén, büszke biszexuális férfiként.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan K. Russell (@rkrelentless) által megosztott bejegyzés,

 

Az információ visszatartása a csalás egy formája. Életem és karrierem következő szakaszába pedig őszintén és megbízhatóan szeretnék lépni. A szezon idején több időt töltesz a csapatoddal, mint a családoddal. A bizalom és az őszinteség a győzelem sarokkövei. Az én igazságom pedig az, hogy tehetséges amerikaifutball-játékos, átkozott jó író, szerető gyermek, gondoskodó testvér, törődő barát, hűséges szerető és biszexuális férfi vagyok.

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés