Színes

Pride zászlókkal díszített köpenyt kap ajándékba pasijától Superman fia a közelgő képregényben

A DC legújabb hőse, Jon Kent a pride zászlók által ihletett köpenyt kap párjától a hamarosan megjelenő új képregényében. Kent és pasija, Jay Nakamura a várva várt DC Pride 2022 című kiadásban tűnik majd fel.

Tríona Tree Farrell, az egyik alkotó a Twitteren osztott meg néhány elemet a képregényből, amelyek azt a jelenetet részletezik, amikor Kent egy tetőn ér földet, miközben Nakamura türelmesen várakozik egy ajándékkal a kezében.

Kent – aki az eredeti Superman, Clark Kent és Lois Lane fia – kinyitja az ajándékot, és elővesz egy új Superman-köpenyt, amelynek belsejébe különböző Pride-zászlók – köztük a pánszexuális, biszexuális, transz, aszexuális és nembináris zászlók – színei vannak belevarrva.

Az ifjú hős láthatóan el van ragadtatva az ajándéktól.

 

 

Farrell a Twitteren azt írta, hogy mindig is „szeretett volna egy Superman-képregényen dolgozni”, és „annyira boldog”, hogy a DC Pride antológián dolgozhatott.

Jon Kent tavaly a Superman: Son of Kal-Elben vallotta először biszexuálisnak magát, miután barátságot kötött Nakamurával – kapcsolatuk hamarosan romantikussá vált.

 

Biszexuális a legújabb Superman

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin