Kultúra

Pride-on veszi kezdetét Britney Spears európai turnéja

fAz egyik legnagyobb nagy-britanniai pride bejelentette: augusztus negyedikén rendezvényük fénypontjaként Britney Spears ad koncertet náluk. Az amerikai énekesnő fellépése a Brighton Pride-on első állomása annak az európai körútnak amely Las Vegas-i Piece of Me című műsorát hozza el a rajongóknak.

Izgatott vagyok, hogy brit turném idén nyáron a Brighton Pride-dal veszi kezdetét! Biztosíthatok mindenkit, hogy emlékezetes éjszaka lesz és már alig várom, hogy együtt énekelhessek és táncolhassak LMBTQ-rajongóimmal!” – olvasható Britney üzenete a kiadott közleményben.

Brighton Pride on Twitter

We are thrilled to announce that Legendary pop icon Britney Spears will be the headline act for Pride on Sat 4th Aug Pride will be the first place in Europe to see the global megastar performing her spectacular Las Vegas show ‘Britney – Piece of Me’ https://t.co/eY7zqXOaTs

Brighton után többek között Berlinben (augusztus 6.), Antwerpenben (augusztus 15.), Manchesterben (augusztus 18.), Dublinban (augusztus 20.), Glasgowban (augusztus 22.) és Londonban (augusztus 24.) is fellép.

A rajongók a bejelentést követően – nem meglepő módon – olyan nagy számban rohamozták meg a Brighton Pride jegyvásárlásra létrehozott portálját, hogy az átmenetileg le is fagyott.

WAX in the City header
Previous post

Drámakirály – Hé egyház! Pont ettől lehet öngyilkos egy fiatal!

Next post

Videó - Nyilvános az első 15 perc a RuPaul's Drag Race All Stars 3 nyitó részéből