Kultúra

Pride-on veszi kezdetét Britney Spears európai turnéja

fAz egyik legnagyobb nagy-britanniai pride bejelentette: augusztus negyedikén rendezvényük fénypontjaként Britney Spears ad koncertet náluk. Az amerikai énekesnő fellépése a Brighton Pride-on első állomása annak az európai körútnak amely Las Vegas-i Piece of Me című műsorát hozza el a rajongóknak.

Izgatott vagyok, hogy brit turném idén nyáron a Brighton Pride-dal veszi kezdetét! Biztosíthatok mindenkit, hogy emlékezetes éjszaka lesz és már alig várom, hogy együtt énekelhessek és táncolhassak LMBTQ-rajongóimmal!” – olvasható Britney üzenete a kiadott közleményben.

https://twitter.com/PrideBrighton/status/955697606260330496?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gaystarnews.com%2Farticle%2Fbritney-spears-brighton-pride%2F

Brighton után többek között Berlinben (augusztus 6.), Antwerpenben (augusztus 15.), Manchesterben (augusztus 18.), Dublinban (augusztus 20.), Glasgowban (augusztus 22.) és Londonban (augusztus 24.) is fellép.

A rajongók a bejelentést követően – nem meglepő módon – olyan nagy számban rohamozták meg a Brighton Pride jegyvásárlásra létrehozott portálját, hogy az átmenetileg le is fagyott.

hirdetés

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Drámakirály – Hé egyház! Pont ettől lehet öngyilkos egy fiatal!

Next post

Videó - Nyilvános az első 15 perc a RuPaul's Drag Race All Stars 3 nyitó részéből