HírekPride

Pride-on menetelt együtt Kanada miniszterelnöke Írország meleg miniszterelnökével

Nem mindennnapi látványban lehetett része azoknak, akik a hétvégén a kanadai Montrealban jártak. Írország nyíltan meleg miniszterelnöke, az indiai édesapától származó Leo Varadkar ugyanis az észak-ír Pride után egyenesen Kanadába repült ahol az őt fogadó Justin Trudeau miniszterelnökkel a hivatalos tárgyalások mellett arra is volt idejük, hogy kilátogassanak az augusztus 19 és 20. megrendezésre került Montreal Pride-ra.

Varadkart párja, Matt Barrett is elkísérte a háromnapos külföldi útra, így nem véletlen, hogy több képen ő is feltűnik. Az ír miniszterelnök az első külföldi kormányfő, aki részt vesz az észak-amerikai ország valamelyik pride felvonulásán.

Justin Trudeau, Leo Varadkar, Matt Barrett

A séta után a delegációk Torontóba utaztak, ahol Varadkar kanadai cégvezetőkkel folytatott tárgyalásokat. Ami a kanadai miniszterelnököt illeti, talán nincs ma kormányfő a világon, aki jártasabb a melegfelvonulásokban. Justin Trudeau ugyanis majdnem minden kanadai pride-on ott van és makulátlan mosolyával rendszeresen elrabolja a nézők és résztvevők szívét.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin