Kultúra

Poénos Disney-remix készült a RuPaul’s Drag Race koreográfusának klipjéhez

 

Todrick Hall neve bizonyára sokaknak ismerős, a biztonság kedvéért álljon itt azért egy rövid gyorstalpaló azoknak, akiknél kimaradt volna a munkássága. Az amerikai Hall énekes, dalszerző, Broadway-színész, rendező, koreográfus és youtuber. Az American Idol tehetségkutató kilencedik szériájában tűnt fel először, hogy aztán a nyolcadik évadtól a RuPaul’s Drag Race állandó koreográfusa és időnként zsűritagja is legyen. Emellett nagy örömünkre saját popkarrierrel és excentrikus videoklipekkel is büszkélkedhet.

Május végén jött ki új zenei anyaga, a Haus Party Pt. 1, és az ehhez készült eddigi két videoklipjével újra megvett minket kilóra. Az még hagyján, hogy az I Like Boys című dalhoz készült klip egy hadseregnyi meztelen férfimodellt és dögös Insta-celebet vonultat fel, hiszen ruhátlan pasikkal bármit el lehet adni.

A Nails, Hair, Hips, Heels azonban önmagában is szenzációs: az addiktív dalt a kritikusok és a közönség is imádják, repkednek az olyan szuperlatívuszok, mint hogy új meleghimnusz született, de az tény, hogy az ötletes és vérprofi koreográfiával, valamint hatalmas tánckarral megtámogatott klipet tényleg csak imádni lehet.

Ehhez a dalhoz készült most egy Disney-remix, ahol a dalszövegre vágtak össze tucatnyi legendás animációs filmből jeleneteket, a végeredmény pedig önmagáért beszél:

 

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés