KultúraSziget2017

P!NK a Szigeten!

Augusztus 9-én, a Sziget első napján lesz látható a Dan Panaitescu Nagyszínpad fő fellépőjeként P!NK.

 

Az énekesnőről, aki hosszú idő óta az LMBTQ közösség támogatójának számít, egy időben azt pletykálták, hogy leszbikus. Egy 2013-as interjúban ezt így kommentálta:

“Amikor Los Angeles-be költöztem, tiszteletbeli leszbikussá váltam. Bár én magam nem vagyok az, de az összes barátnőm igen. Aztán egy bulvárlap azzal jött elő, hogy én azt mondtam nekik, biszex vagyok. De ez nem igaz, én pedig az igazságot szeretem. Szeretem a körülöttem lévő barátaim sokszínűségét. Sokféle elvet vallanak, különböző az orientációjuk, de mindenki nyitott és nem ítéli meg a másikat. Ilyennek kellene lennie az egész világnak.”

Reményei szerint egyszer eljön az idő, amikor nem lesz szenzáció a média számára az orientáció. Az LMBTQ fiatalok támogatását különösen fontosnak tartja, és azt, hogy legyenek számukra látható példaképek.

Tavaly decemberben született meg Carey Hart motorversenyzővel közös második gyermeke, egy kisfiú, lányuk pedig még 2011-ben. Főleg a gyereknevelés miatt vonult vissza egy időre, de most újra teljes erőbedobással készíti hetedik albumát. (Férje szerepelt egyébként a Just Like Fire klipjének elején is.)

 

P!nk – Just Like Fire (From the Original Motion Picture “Alice Through The Looking Glass”)

P!nk’s “Just Like Fire” from the Walt Disney Studios film Alice Through The Looking Glass out now! iTunes: http://smarturl.it/JustLikeFire?IQid=yt Stream on …

 

Számunkra azonban az új albumnál is fontosabb a hír, hogy a háromszoros Grammy-díjas énekesnőt augusztus 9-én a Sziget nagyszínpadán élőben is láthatjuk.

 

Previous post

A YouTube blokkolni kezdte az LMBTQ-barát videókat

Next post

Tavaszi ébresztő a testnek – Csak természetesen!