Hírek

Plüss macitól a limuzinig – Folytatódik a Humen Media jótékonysági árverése


A Why Not Caféban egy egész héten gyűjtöttük a karácsonyi ajándékokat és élelmiszereket rászoruló családoknak, majd december 15-én, szombat este egy Jótékonysági aukcióval fejeltük meg a befolyt adományokat.

A Humen Media első jótékonysági aukciója és karácsonyi adománygyűjtése kellemes légkörben, eredményesen telt .

A jó hangulatú karácsonyi összejövetelen a már megszokott anonim HIV-szűrés sem maradhatott el, ebben a HIVszűrés.hu volt most is segítségünkre.

Hetek óta folyamatosan kerestünk meg és kerestek meg minket magyar hírességek, hogy felajánlásaikkal támogassák ügyünket, ezt a karácsonyi ajándékgyűjtést.

Az est háziasszonya, Giselle és a Mr. Gay Hungary döntős fiúinak segítségével került kalapács alá több mint húsz tétel, amiket elismert színészek, zenészek, közéleti személyiségek ajánlottak fel.

A befolyt összeggel, Duncan Graham és Mannheim Patrícia vendégeink magán felajánlásával és az egész hét alatt összegyűlt adományokkal csaknem fél millió(!) forintnyi összeggel tudja segíteni az ominózus családokat az Emberi Hangon az Életért Egyesület.

“Nagyon hálás vagyok, hogy boldoggá tettétek a gyermekeinket!Ritkán szoktak kapni, így most ti lettetek az angyalkáik. Nagyon örülnek és köszönik. Sajnos ezt mi nem mindig tudjuk nekik, mégegyszer nagyon köszönjük!” – írta üzenetében Török anyuka, miután felocsúdtak a rengeteg ajándék és ennivaló átvétele után. Ők voltak az elsők, akik átvehették az angyalka ajándékait, szerencsére ekkora összegből több családnak is tudunk még segíteni.

Viszont még mindig van lehetőség segíteni! Néhány tárgyat online aukció keretein belül fogjuk árverezni, így még mindig van lehetőség hozzájutni sztárok, hírességek ereklyéihez és ezzel együtt támogatni egy jó, közös ügyet. És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mégegyszer hálánkat fejezzük felajánlóinknak:

Gömöri András Máté és Polyák Lilla, Falusi Mariann és Lang Györgyi, Józan Laci, Lady Dömper, Sipka Dávid, Péterfy Bori, Pálfi János, Erdei Zsolt, Puszati Olivér, Heim Balázs, Seres Tamás, Király Renátó, Árvai László, Nagy Benett, Hajnal János, PinkLimo Budapest, Allergia Design, Gálvölgyi János.

Köszönjük szépen Nekik, Nektek és mindenkinek aki munkájával, adományával, felajánlásával segített ebben a programban és tett azért, hogy ezeknek a családoknak is lehessen békés és boldog karácsonyuk!

Bali V. Gergő

Instagram: @tisztaegenszivarvany

Previous post

Csodás videóösszeállításban nézhetjük meg egy tini Broadway-feldolgozásait a vezető nagyik mellett

Next post

Karácsonyi csoda! Fiókát vár a leszbikus pingvinpár!