Hírek

A Playgirl meztelenül akarja a sztárúszó olimpikon Ryan Lochte-t

ryan-lochte-02

 

Az 1973-ban alapított Playgirl magazin, amit a feminista mozgalom csúcsán hívtak életre a hímsovén Playboy és Penthouse lapok ellenpárjaként, most Ryan Lochte-nek tett ajánlatot.

Az oldalain sztárokat is csupaszra vetkőztető Playgirl annak idején a heteroszexuális nőket célozta meg, miközben pontosan tudták, a magazinnak tekintélyes meleg olvasóközönsége is lesz, hiszen abban a korban alig léteztek még melegmagazinok.

Most a 32 éves olimpikonnak tettek – reméljük – visszautasíthatatlan ajánlatot. Ahogy az közismert, az úszónak a riói olimpián volt egy bizarr balhéja, részegen randalíroztak egy benzinkúton, majd végighaknizták a világsajtót a dolog leplezésére azzal, hogy brazil rendőrök támadták meg őket. Az ügyből hatalmas botrány lett, miután kiderült, hamisan vádaskodnak, és Lochte-t kitette több eddigi szponzora is. Köztük a Speedo is, és az úszónadrágjairól ismert cég lépése adta az ötletet a Playgirlnek.

“- Megkerestük egy ajánlattal. A riói akciójuk butaság volt, ezért a befolyó összeget felajánljuk Brazíliában jótékony célokra. Ha már kitette korábbi főszponzora, a Speedo, mi azt javasoljuk, szabaduljon meg a speedótól teljesen.” – közölte a magazin szóvivője, Daniel Nardicio.

ryan-lochte

Az úszó menedzsmentje nem kommentálta a felkérést.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb