Hírek

Pete Buttigieg és férje egy kisbabával gyarapítanák családjukat

 

Pörögnek a hírek a jövőre esedékes amerikai elnökválasztásról és annak jelöltjeiről, most pedig a nyíltan meleg induló, Pete Buttigieg a magánéletéről osztott meg egy izgalmas információt.

Pete Buttigieg és férje, Chasten Glezmann olyan családra vágynak, melyben nem csupán ketten élnek, hanem ahol egy gyermekkel is megoszthatják élményeiket és természetesen szeretetüket – írja az LGBTQ Nation.

Buttigieget a fizetett családi szabadság ügyéről kérdezték, amelyben fizetett szabadság jár munkahelyükről azoknak, akik egy családtagjukra ügyelnek, vagy akár egy újszülött gyermekről gondoskodnak szabadságuk alatt. Természetesen elkerülhetetlen volt, hogy az elnökjelölt ne ossza meg saját családalapítással kapcsolatos terveit.

„A férjemmel reménykedünk benne, hogy hamarosan lesz egy kisbabánk, szóval ezt az ügyet ezért is érzem ennyire személyesnek. […] Mióta elkezdtünk felkészülni az elnökválasztásra, egy kicsit lelassult a gyermekvállalási folyamat, de tudom, hogy a férjem remek apa lesz. Alig várom, hogy láthassam őt együtt a gyermekünkkel, és persze remélem, hogy én is jó leszek ebben.”

 

 

Previous post

LMBTQI honlapok blokkolása: Összevissza beszélt a Főpolgármesteri Hivatal az EBH tárgyalásán

Next post

Két queer színész elegáns ruhákban pózolt a Vogue-nak