Itthon

Parragh László összemosta a homoszexualitást a pedofíliával, megfeddte az etikai bizottság

fotó: YouTube

 

Az Országos Szakképzési Tanévnyitón mondott beszédet még tavaly augusztusban Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Leszögezte, hogy rengeteg saját neméhez vonzódó barátja van, kedveli őket, “csodálatos világ” az övék, de ezt követően nem tudta megállni, hogy ne mondja fel a kormánypropagandát:

„Erős vívódás volt bennem a hétvégén, hogy ezt szóba hozzam-e, nehogy elrontsam az ünnep hangulatát (…) Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik” – fejtette ki Parragh, tudatosan összemosva a pedofíliát a homoszexualitással.

Szavait már akkor sokan elítélték, most azonban maga a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) etikai bizottsága mondta ki, hogy elnökük megsértette az etikai kódexet, ezért figyelmeztetésben részesítik. Azonban ahogy Parragh sem kért bocsánatot a mondatáért, úgy a MKIK sem hozta nyilvánosságra a még tavaly novemberi határozatot, ami aztán fél évvel később mégis eljutott a Szabad Pécs szerkesztőségébe.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb