Lifestyle

Pályaválasztási tanácsadás: A hivatásos farokfotós

Véget nem érő Excel táblák felett görnyedsz egész héten, vagy épp a sokadik értetlen kollégával/ügyféllel beszélsz telefonon. Péntek délután van, már nincs kedved még csak mímelni se a munkát, a véletlenül egyórásra hízott ebédidőből visszatérve inkább netezel a monitor takarásában. Ilyenkor óhatatlanul megfordul az ember fejében: Biztosan ez a munka a nekem való?

Nos, a kanadai-iráni Soraya Doolbaz láttán olvasóink tekintélyes része érzi majd úgy, hogy ő bizony pályát tévesztett. Doolbaz kisasszony ugyanis főállású f@aszfotós. Azzal keresi a betevőt, hogy péniszeket öltözet dicktátoroknak vagy épp bármi másnak.

Szigorúan 18 év feletti olvasóink ITT találnak munkáiból egy csokorral, de lehetőleg ne a főnök jelenlétében kattintsatok.

Videó is van, amelyben bepillantást nyújt a munkájába, ez teljesen ártatlan anyag:

 

Meet the Penis Fashion Photographer Who Takes Pro Dick Pics | Extraordinary People | New York Post

Sending dick pics can be creepy, but Soraya Doolbaz found a way to turn them into art. The NYC photographer has built a successful penis photography career (…

 

Ha legközelebb farokszelfit készítenél, mielőtt elküldöd, itt az inspiráció, vihetsz bele némi kreativitást. Mert tudod, “ha rövid a farkad, told meg egy szőrmekucsmával”.

Soraya Doolbaz ugyanakkor nem találta fel a spanyolviaszt, a Things My Dick Does tumblr gazdája már évek óta kreatívkodik a saját kolbászával.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb