Itthon

Óvszer nélküli meleg szexparti volt Szájer házibulija

fotó: Alexandros Michailidis

 

Nyilatkozott a belga De Standaard lapnak annak a brüsszeli szexpartinak a szervezője, amelyen a Fidesz európai uniós képviselője, Szájer József is részt vett. David Manzheley beszámolója nagyjából egybevág az eddig ismert információkkal, de egyes pontjain újdonságokat is tartalmaz.

Ezek egyike, hogy bár a magyar média nagyobb része tegnap szemérmesen a „többnyire férfiak voltak jelen” formulát használta a résztvevők kapcsán, Manzheley kifejezetten meleg szexpartikat szervez. A 29 éves házigazda kéthavonta hoz tető alá a mostaninál sokkal nagyobb, száz fő körül orgiákat, amik az óvszer nélküli szexről szólnak. A 444 beszámolója szerint a házigazda azt állítja, hogy az ő bulijain nincs zene és tánc, ez ellentmond a korábbi híreknek, hogy emiatt hívták rájuk a rendőrséget. Manzheley elmondása szerint a bulijai csakis a szabad szexről szólnak:

“Ide csakis a szexért járnak. Az óvszer nélküli szexért, férfiakkal. Nők nincsenek jelen. Az egyetlen szabály, hogy a résztvevők nem lehetnek HIV- vagy koronavírus-pozitívak”

 

– magyarázta. Szintén alapszabály, hogy a vendégeknek meztelenre kell vetkőzniük. A kérdéses péntek esti 25 fős szexpartira Szájer nem kapott meghívót, egy barátja révén jutott be. Manzheley korábban nem ismerte „a szakállas férfit”, aki azt mondta neki, hogy ő is rendezett már a saját otthonában szexpartit.

A Brussels Times szerint Szájeren kívül még két másik, diplomáciai mentességet élvező személy is ott volt a buliban,

D. O. (1977)
P. B. (1987),

és a Telex azt is kiszúrta, hogy az észt sajtó szerint egyikük észt diplomata. Az egyelőre nem világos, hogy az újságírók által korábban lengyelként azonosított férfiről lenne szó, vagy pedig ő a másik diplomata.

 

 

Mindkettő meglehetősen kínos annak ismeretében, hogy Lengyelországban évek óta durván homofób, az LMBTQ közösséget dehumanizáló kampány zajlik, Észtországban pedig a belügyminiszter azt látná kívánatosnak, ha a melegek elköltöznének az országból.

Az óvszer nélküli orgia kapcsán érdemes megemlíteni, hogy amíg a pénteki parti részvevőitől HIV-mentességet vártak el, addig a magyar társadalombiztosítás nem támogatja a HIV-fertőzéstől védő PrEP készítményeket.

A készítményért itthon teljes árat kell fizetni mindenkinek, külföldi gyógyszertárból valamivel olcsóbban is hozzá lehet jutni. A PrEP beszerzésének más módja, például a feketepiacról történő beszerzése kockázatos lehet, de a brüsszeli fizetésből bizonyára nem gond a PrEP készítmények megvásárlása.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb