Lifestyle

Óvodások részére készült szivárványcsaládról szóló mese

Egy gyerekeknek szánt alkalmazáson mostantól a játékos tanulás részeként a kicsik többet megtudhatnak a szivárványcsaládokról is. A mese megalkotásában a Sokszínűség Szerepmodelljei szervezet segített.

A Hopster által készített minisorozat célja – mely valós eseményeket dolgoz fel -, hogy megismertesse az óvodás és kisiskolás gyermekekkel az LMBTQ családokat, és azt, hogy a szeretet számtalan formában találhat rájuk – számol be róla a Gay Star News.

 

 

A már elkészült kisfilm egy meleg pár, Peter és Mark történetét mutatja be, akik örömmel fogadták örökbe a kis James-t. A rajzfilm kezdetben a kisfiú szemszögét tárja elénk, és megtudhatjuk: kissé tart a nagy találkozástól új apukáival, de hamarosan rájön, hogy semmi oka aggodalomra. A továbbiakban pedig megtudhatjuk, hogy James mi mindent szeret apukáiban, akikkel igazán csodálatos és izgalmas élete lehet.

A Pride hónap tiszteletére a Hopster egy olyan videoklipet is készített Love is Love című dalához, melyben a gyerekek sokszínű családmodellekkel találkozhatnak, ezzel is előtérbe helyezve a szeretetet, családot, az elfogadást, a barátságot és a bizalmat.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb