Nagyvilág

Otthonukban gyilkolták meg a meleg testépítő párt

Otthonukban találtak rá Christian Pandolfino és Ivor Maciejowski holttestére az őket külföldről látogató rokonaik. A Times of Malta beszámolója szerint a pár mindkét tagjára többször rálőttek, ami elkerülhetetlenül a halálukhoz vezetett.

A biztonsági kamerák felvétele alapján a gyilkosságot hárman követték el, sofőr segítségével. A nyomozók azóta is őket próbálják azonosítani.

A helyiek elmondása szerint mind Pandolfino, mind Maciejowski népszerű tagja volt a máltai meleg közösségnek. Amellett, hogy mindketten a testépítés szerelmesei voltak, Pandolfino orvosként dolgozott, miután éveket töltött Nagy-Britanniában bankárként, a lengyel felmenőkkel rendelkező, de szintén brit állampolgár Maciejowski pedig egészen a tavalyi évig online művészeti galériát működtetett.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ivor Maciejowski (@hiivor) által megosztott bejegyzés,

 

A gyilkosság indítéka egyelőre ismeretlen. Egyesek szerint homofób gyűlöletbűncselekményről van szó, mások szerint a tettesek a lakásban található értékes festményeket akarták ellopni, de nem számítottak rá, hogy a két férfi olyan korán hazaér esti vacsorájából.

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb