Hírek

Öt leszbikust támadott meg egy csapat férfi Angliában

Vasárnap este az angliai Portsmouth egyik bárja előtt több mint 15 férfi támadt rá a leszbikus nőkre. A Blue Anchor nevű helyi bárból távozókat előbb homofób kifejezésekkel sértegette egy másik, közeli pub előtt álló csapat, majd meg is verték őket. A 23 és 32 év közötti nők közül öten megsérültek, egyiküket olyan erősen megütötték, hogy hét fogát vesztette.

 

Az egyik áldozat nővére tanúja volt a történteknek. Az áldozatok ismerősei megpróbálták megállítani a támadókat, akik a fiatal lányokat békén hagyták, és az egyik idősebb nőt szemelték ki maguknak. Egyszerre legalább heten vetették rá magukat és legalább 20-szor megütötték. Csak akkor hagyták abba, amikor meghallották a rendőrautók szirénázását. Akkor egyszerűen eldobták a nőt és visszamentek a bárba.

A támadással kapcsolatban négy, 25-27 év közötti férfit tartóztattak le, akiket később el is engedtek, de továbbra is gyanúsítottként kezeli őket a rendőrség.

 

(Independent)

 

Previous post

Már hatnál tart a csecsenföldi melegek részére fenntartott koncentrációs táborok száma

Next post

Döntött a bíróság: A külföldön kötött azonos nemű házasságokat itthon is el kell ismerni bejegyzett élettársi kapcsolatként