Életmód

Őszinte videóüzenetben mesél előbújásáról a meleg brit modell

YouTube-oldalán megosztott videóüzenetben üzent a világnak Zander Hodgons modell. A Los Angelesben élő és dolgozó fiatalember előbújása nehézségeiről és arról mesél, végül miért szánta mégis rá magát.

Olyasmi ez, amit úgy gondoltam fontos megtennem magamért, a fejlődésemért és hogy szégyenérzet nélkül teremtsek kapcsolatot másokkal, veletek” – hangzik el a felvételen. “Mindenkinek el akartam mondani, hogy meleg vagyok. És bár ez semmit nem változtat meg bennem és remélem bennetek sem, úgy gondoltam nagyon fontos megosztanom mindenkivel. Noha a szexualitás csak egy kis része az embernek, ha kizárod az életedből, nem leszel önmagad. Ha egyvalamit elfojtasz, azzal sok mást is elfojtasz.

Zander a videóban arról is beszél, hogy bár családja és barátai teljes mértékben elfogadják és ugyanúgy szeretik, jövendőbeli karrierje miatt sokáig tétovázott. Ugyanis bár az Amerikai Egyesült Államok törvényei támogatják az azonos neműek házasságát és tiltják a szexuális orientáción alapuló diszkriminációt, a filmiparban sajnos a mai napig sokan úgy érzik, hogy hátrányt jelent, ha valaki nyíltan meleg, vagy leszbikus. Ő pedig – bár ugródeszkaként egyelőre modellként keresi kenyerét – olyan sikeres színészként szeretne befutni, akit nem skatulyáznak be meleg színészként, akire kizárólag meleg karakter bízható.

Zander Hodgons teljes történetét itt tekintheted meg:

CC header banner – 2019 júl
Previous post

BoyOnGo - Berlin kolbászain túl

Next post

Egy ország heteken belül kifogy a HIV-gyógyszerekből