Színes

Összeházasodott Miss Argentína és Miss Puerto Rico

Fotók: Mariana Varela/Instagram

 

Házasságot kötött a Miss Argentína és Miss Puerto Rico szépségversenyek győztese. A pár a Miss Grand International versenyen ismerkedett meg 2020-ban,  ahol mindketten a top 10-ben végeztek. Azóta vannak együtt, de kapcsolatukat titokban tartották – írja a Pop Base.

Mariana Varela és Fabiola Valentín október 28-án keltek egybe és úgy döntöttek, hogy megosztják ezt a pillanatot a követőikkel. “Miután úgy döntöttünk, hogy a kapcsolatunkat titokban tartjuk, [ezen a] különleges napon kinyitottuk az ajtónkat” – írta Mariana az Instagramon.

Egy videót is mellékelt, melyből kiderülnek az eljegyzésük részletei. A nappalit lufikkal és gyertyákkal díszítették, az ablakra arany színű lufikkal került fel, hogy “Marry Me?” (Hozzám jössz?)

A pár rengeteg pozitív üzenetet és gratulációt kapott, ami nagyon meghatotta őket. Mariana a következő szavakkal válaszolt a követői üzeneteire:

“Köszönöm a sok szeretetet! Nagyon boldogok és áldottak vagyunk. Kívánom, hogy a szeretet, amit adtok nekünk, megsokszorozódjon! Végtelenül köszönöm!”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fabiola Valentín 🌙 (@fabiolavalentinpr) által megosztott bejegyzés

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb