Hírek

Összeházasodott a netes indulatokat gerjesztő német-thai pár

Az internetes kommentek között voltak rasszista és homofób megszólalások is, de a két férfi története eddig – ezenkívül – boldogan alakul. 

mond-thorsten4

A thai netes hírportálokra és egyéb fórumokra a héten került fel egy meleg párról készült fotó, ahogy a bangkoki magasvasút egyik kocsijában ülnek egymás kezét fogva. Amellett, hogy a hihetetlenül gyorsan felkapott kép szereplőit homofób támadások érték, talán keményebben hangzik, hogy a thai férfit azzal vádolták meg, csak a bőrszíne és az előnyös külseje miatt választott európai párt.

nararuj-kaendi-thorsten-middelhof

“Féltékenyek vagyunk! A hollywoodi sztárok nyomába se érhetnek a thai férfi farang férjének” – szólt az egyik szalagcím, amely után fenti vádak következtek. A farang szó egyébként európai vagy fehér embert jelent, amelyet sok távol-keleti országban használnak a nem helybéliek megkülönböztetésére.

Screen-Shot-2015-11-03-at-7.57.57-AM

Nararuj Kaendi – vagy ismertebb nevén Mond – és Thorsten Middelhof nem hagyták, hogy az internet népe elrontsa a boldogságukat: a kreatív igazgató és a sales szakértő néhány nappal ezelőtt összeházasodott, és Instagramon is megosztották az eseményről készült gyönyörű képeiket.

mond-thorsten-together

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb