Hírek

Oscar-díjas anyukája próbálja felszedni rendező fiának Adam Rippont

A nyíltan meleg Adam Rippon bronzérmet szerzett a phjongcshangi téli olimpián. Őszinte jellemével belopta magát az amerikaiak szívébe, és ahogy várható volt, elcsavart pár fejet.

 

 

A 30 éves filmrendezőt, Sam Greismant is lenyűgözte Rippon tehetsége és szókimondó természete. Greisman a Twitteren nem is titkolta, hogy a műkorcsolyázó rajongója lett. Mint írta, megható számára, hogy egy nyíltan meleg, feminin, gyönyörű huszonéves fiút imád most Amerika. Később hozzátette, örül annak, hogy követői lelkesen lájkolják a szavait, de jobban örülne, ha valakinek sikerülne azokat eljuttatnia az igazi címzettnek.

Ezt azonban nem csak követőinek, de édesanyjának is elmondta. Griesman anyukája nem mást, mint a kétszeres Oscar-díjas Sally Field, aki többek között a Forrest Gump vagy a Mrs. Doubtfire filmekben játszott. Field pedig nagyságrendekkel nagyobb befolyással bír, mint pályakezdőnek számító fia. Griesman még büszkén posztolta is, hogy édesanyja azt írta neki Ripponról, hogy “eszméletlenül helyes”.

 

 

Nos, ez nagyon cuki üzenet, csakhogy anyuka ezt komolyan is gondolta.

Field laza mozdulattal fogta privát üzenetváltásukat, és Ripponnak címezve azzal a lendülettel posztolta is a Twitteren. Griesmant érhető okokból mindez sokkolta, és Field elmondása szerint rendesen kiborult, de ő ragaszkodik hozzá, hogy szívesen látná Rippont a családban.

 

 

A BuzzFeed meg is kereste a sportolót, hogy mit szól a 21. századi legénykéréshez, és Adam “Fiús Anyukák Álma” Rippon elbűvölően válaszolt:

“Sally Field bátor asszony. Sam, csodálom anyukádat. És biztos vagyok benne, hogy egy nap majd találkozunk. Szóval, köszi, anyu!”

 

 

Previous post

"A sikerei miatt kellene, hogy érdekes legyen valaki, nem az orientációja miatt"

Next post

„A koncerten egyhelyben ülve utazhatsz el távoli helyekre” - Interjú Caro Emerald énekesnővel