Hírek

Oroszország betiltotta a transzvesztita Putyin-fotókat

Az orosz kormányzat március 30-án frissítette a Szélsőséges Anyagok Szövetségi Listáját, amelynek több, mint 4000 tétele között megtalálható Hitler Mein Kampfja, náci propagandafilmek, valamint Jehova Tanúinak brosúrái is. Az impozáns felsorolás ezúttal kiegészült egy fotóval, amely az államfő Vlagyimir Putyint ábrázolja sminkben.

Az Orosz Föderáció elnökére, V. V. Putyinra emlékeztető férfit ábrázoló plakát, sminkkel az arcán” – olvasható a leírás. “Festett szempillák és ajkak, amelyek a szerző/szerzők szándéka szerint azt sugallják, hogy Oroszország elnöke nem hagyományos szexuális orientációjú.

Bár a leírás homályos, utal rá, hogy a fotó korábban felbukkant a VKontaktye orosz közösségi oldalon. Azt eredetileg egy Alexander Cvetkov nevű férfi posztolta, akit tavaly május 11-én egy helyi bíróság a bejegyzés eltüntetésére kötelezett.

A tiltólistára kerülés értelmében mostantól bárki, aki ilyen, vagy ehhez hasonlót készít, vagy birtokol, pénzbírsággal (1000-3000 rubel) és elzárással (15 nap) büntethető. Továbbá a hatóságok lefoglalhatják a szabálysértő személyes tárgyait, például számítógépét és nyomtatóját, amellyel a fotót készíthette és nyomtathatta.

Zárásul íme néhány további szemet gyönyörködtető fotó Vlagyimir Putyinról, a művészet jegyében:

A Google képkeresője is ad ki bőven találatot:

Previous post

73 éves korában outolt a világhírű énekes: 39 éve él párjával

Next post

Férjével együtt fogadták a Vatikánban a világ egyetlen meleg kormányfőjét